Sabor, respecte absolut pel producte, cuina creativa sense estridències, compromís amb la tradició esguitat amb influències mediterrànies, cosmopolitisme i temporalitat, així es defineix la proposta gastronòmica de ‘Ricard Camarena Restaurant’.

Ricard Camarena ofereix una cuina molt personal, d’aparença senzilla però complicada en la seua elaboració. El xef mostra la seua ànima culinària i desenrotlla la seua creativitat sense elements superflus que puguen amagar el que vol transmetre amb cadascun dels seus plats

Localització i Reserves

Segueix-nos

Platea y Ricard Camarena se preparan para estrenar ‘Canalla Bistro Madrid’

04.04.2017

  Platea y Ricard Camarena han llegado a un acuerdo para abrir ‘Canalla Bistro Madrid’ en las próximas semanas. El centro de ocio gastronómico más grande de Europa contará con la propuesta más ecléctica, informal y divertida del cocinero valenciano. Camarena ha reconocido que para él, tener presencia en la capital “siempre ha sido un … Continued

La entrada Platea y Ricard Camarena se preparan para estrenar ‘Canalla Bistro Madrid’ es un artículo de Ricard Camarena.

Semilla y Ricard Camarena Restaurant unidos por la huerta valenciana en el Valencia Culinary Meeting

09.03.2017

  El Valencia Culinary Meeting ha servido para unir la cocina de un portorriqueño afincado en Nueva York, José Ramírez (‘Semilla’), con los verduras y productos de la huerta valenciana con los que cocina habitualmente Ricard Camarena. La primera edición del Festival Independiente Gastronómico, Valencia Culinary Meeting, ha vivido tres jornadas especiales en Ricard Camarena … Continued

La entrada Semilla y Ricard Camarena Restaurant unidos por la huerta valenciana en el Valencia Culinary Meeting es un artículo de Ricard Camarena.

José Ramírez cocinará en Ricard Camarena Restaurant durante el Valencia Culinary Meeting

21.02.2017

  El cocinero José Ramírez, propietario del restaurante ‘Semilla’ en Williamsburg (Nueva York), recreará su particular cocina en el Ricard Camarena Restaurant, con motivo de la celebración del festival ‘Valencia Culinary Meeting’, los próximos 2, 3 y 4 de marzo, a mediodía.  José Ramírez tiene previsto mostrar su particular visión de la cocina durante tres días … Continued

La entrada José Ramírez cocinará en Ricard Camarena Restaurant durante el Valencia Culinary Meeting es un artículo de Ricard Camarena.

El nostre espai gastronòmic
Ricard Camarena Restaurant és un espai senzill, elegant i sobri que té com a objectiu que el client es trobe com a casa. Ricard Camarena i el seu equip desitgen un tracte pròxim amb el client, quasi íntim. Per este motiu, la cuina i la sala estan connectades per una taula que naix quasi en els foguers i que permet descobrir els detalls de la seua proposta gastronòmica.
La nostra carta
Nostra proposta diària ve marcada pels productes de temporada que oferixen els proveïdors locals. Ricard Camarena farà una selecció de plats en què proposarà tres menús diferents.
El nostre Equip
Nostre equip és l'element principal del projecte gastronòmic. Tant en sala com en cuina comptem amb grans professionals que s'apliquen perquè el client puga gaudir d'una gran experiència. Els nostres cuiners tenen control absolut sobre la matèria primera, ja que la mateixa persona que rep el producte, ho cuina, ho emplata i inclús el servix. En sala, el nostre equip té un tracte pròxim amb el client, i dialoga amb ell per a personalitzar el menú d'acord amb les seues preferències segons la proposta del dia.