Sabor, respecte absolut pel producte, cuina creativa sense estridències, compromís amb la tradició esguitat amb influències mediterrànies, cosmopolitisme i temporalitat, així es defineix la proposta gastronòmica de ‘Ricard Camarena Restaurant’.

Ricard Camarena ofereix una cuina molt personal, d’aparença senzilla però complicada en la seua elaboració. El xef mostra la seua ànima culinària i desenrotlla la seua creativitat sense elements superflus que puguen amagar el que vol transmetre amb cadascun dels seus plats

Localització i Reserves

Segueix-nos

Colabora con Ricard Camarena por un fin solidario a beneficio de Médicos Sin Fronteras

16.05.2017

  Ricard Camarena ha iniciado un proyecto solidario a beneficio de Médicos Sin Fronteras. Colabora y participa en el sorteo solidario de un libro ‘Caldos’ firmado por Ricard Camarena. El sorteo se realizará entre todas aquellas personas que se inscriban y que colaboren haciendo un donativo a beneficio de Médicos Sin Fronteras para su proyecto de … Continued

La entrada Colabora con Ricard Camarena por un fin solidario a beneficio de Médicos Sin Fronteras es un artículo de Ricard Camarena.

Entrevista a Ricard Camarena en ‘Estil Mediterrani’ (VIDEO)

09.05.2017

Feliz Día de la Madre

02.05.2017

La entrada Feliz Día de la Madre es un artículo de Ricard Camarena.

El nostre espai gastronòmic
Ricard Camarena Restaurant és un espai senzill, elegant i sobri que té com a objectiu que el client es trobe com a casa. Ricard Camarena i el seu equip desitgen un tracte pròxim amb el client, quasi íntim. Per este motiu, la cuina i la sala estan connectades per una taula que naix quasi en els foguers i que permet descobrir els detalls de la seua proposta gastronòmica.
La nostra carta
Nostra proposta diària ve marcada pels productes de temporada que oferixen els proveïdors locals. Ricard Camarena farà una selecció de plats en què proposarà tres menús diferents.
El nostre Equip
Nostre equip és l'element principal del projecte gastronòmic. Tant en sala com en cuina comptem amb grans professionals que s'apliquen perquè el client puga gaudir d'una gran experiència. Els nostres cuiners tenen control absolut sobre la matèria primera, ja que la mateixa persona que rep el producte, ho cuina, ho emplata i inclús el servix. En sala, el nostre equip té un tracte pròxim amb el client, i dialoga amb ell per a personalitzar el menú d'acord amb les seues preferències segons la proposta del dia.