• es
 • en
 • Reserva

  Regala

  Menús

  Recorregut Ricard Camarena – 185

  La proposta que recull el nostre bagatge culinari dels últims anys.

  Begudes NO incloses. Opcional: Maridatge de vins 135€

  Camí Oxalis – 185€

  La nostra nova ruta basada en una cuina completament vegetal.

  Begudes NO incloses. Opcional: Maridatge amb vins 135€

  Reserva

  Regala

         

  Reserva

  Newsletter

  Apunta't per a rebre el butlletí setmanal de Ricard Camarena Restaurant.   no
   Ricard Camarena 20203145_Easy-Resize.com
   Ricard Camarena 20204215_Easy-Resize.com
   Ricard Camarena 20205331_Easy-Resize.com
   Ricard Camarena 20205359_Easy-Resize.com
   Ricard Camarena 20205373_Easy-Resize.com
   Alcachofas ecológicas, anguila ahumada y holandesa de anguila

   La nostra Cuina Es Basa en el Temps

   Una cuina compromesa.

   La cuina de Ricard Camarena està compromesa amb el territori i amb la tradició, esguitada d’influències cosmopolites. És una proposta essencial, àcida, fresca i molt respectuosa amb el producte. Ricard oferix una cuina personal, senzilla en aparença, però complicada en la seua elaboració. En la seua elegant proposta gastronòmica s’empren tècniques innovadores que no es veuen, però es perceben al paladar. El seu rebost és l’horta valenciana i el mar Mediterrani. Amb els productes que li arriben, desenrotlla la seua creativitat sense elements superflus que puguen entelar el que vol transmetre amb cada un dels seus plats. En definitiva, veneració pel producte i compromís amb el sabor.

   _MIK0970_Easy-Resize.com
   Ricard Camarena 20205373_Easy-Resize.com
   _MIK3776
   Ricard Camarena 20205359_Easy-Resize.com

   Piscina de Barx

   En acabar els seus estudis va decidir llogar el restaurant de la piscina de Barx, una població de 1.000 habitants prop de Gandia (València), i va optar per anar forjant el seu propi estil de cuina fent una introspecció en les arrels del receptari tradicional valencià i en els seus productes.

   2001

   Arrop

   Després de tres anys en els quals va fidelitzar una clientela i una cuina cada vegada més sòlida, va decidir juntament amb la seua dona MªCarmen Bañuls donar un gran pas i muntar a Gandia el restaurant ‘Arrop’. La inauguració va tindre lloc l’1 d’octubre.

   2004

   Restaurant Revelació

   El recolzament definitiu li va arribar quan al gener va ser proclamat ‘Restautante Revelación’ en la Cimera Gastronòmica de Madrid Fusión.

   2006

   Estel Michelin

   Camarena va ser nomenat millor cap de cuina per l’Acadèmia Valenciana de Gastronomia i va aconseguir la seua primera Estrela Michelin per ‘Arrop Gandia’. En este any 2007 va obrir a València el restaurant ‘FUDD’, un ‘outlet’ gastronòmic de sa casa mare ‘Arrop’.

   2007

   Hotel Marquès de Caro

   Camarena va consolidar el seu propi estil i va rebre guardons (‘Restaurant Revelació’ per Cellers Gandia Pla i ‘Mejor Aportación Gastronómica del Año’ per la Cartellera Turia). En este any naix el projecte per a traslladar ‘Arrop’ al futur Hotel Marqués de Caro, en un antic palauet del S.XVI en València.

   2008

   /

   Arrop Ricard Camarena

   L’1 d’octubre de 2009, ‘Arrop Ricard Camarena’ va obrir les seues portes al públic. Durant tres anys va rebre diversos reconeixements, entre d’altres, una Estrela Michelin en 2010 i tres Sols Repsol en 2011.

   2009

   /

   Ricard Camarena Restaurant

   Ricard Camarena va tancar ‘Arrop’ al febrer i el juny d’eixe mateix any es va embarcar en el seu actual projecte gastronòmic, ‘Ricard Camarena Restaurant’ situat al barri de Russafa. Este local es va inaugurar a finals de juliol de 2012. El seu bon treball va fer que en tres mesos aconseguira una estrela Michelin, un temps rècord dins d’esta guia gastronòmica, que ostenta en l’actualitat i a la qual ha afegit tres Sols Repsol i altres reconeixements.

   2012

   Central Bar

   A l’agost de 2012 va obrir ‘Central Bar’, una barra a l’històric Mercat Central de València.

   2012

   Canalla Bistro

   A l’octubre obri ‘Canalla *Bistro’, també en el barri de Russafa.

   2012

   Ricard Camarena Colón

   En la Nit de Cap d’Any de 2013, Ricard Camarena va obrir, en l’emblemàtic Mercat de Colom de València, ‘Ricard Camarena Colón’ un espai amb dos ambients dedicat a la celebració d’esdeveniments privats, tant de particulars com d’empreses.

   2013

   Ricard Camarena Lab

   Ricard Camarena va inaugurar al febrer, també en el Mercat de Colom, ‘Ricard Camarena Lab by Muñoz Bosch’ un lloc en què desenvolupa l’I+D de la seua cuina juntament amb membres del seu equip. Al mateix temps, este local també és una aula de formació en què es donen tallers per a persones aficionades a la cuina.

   2014

   Canalla Bar

   Des de juliol de 2014 Canalla Bistro compta amb una barra, ‘Canalla Bar’, que ofereix a més una carta de cocktails.

   2014

   Habitual

   En septiembre abrió ‘Habitual’ en la planta inferior del Mercado de Colón. La versión gastronómica más mediterránea de Ricard Camarena. Una propuesta en la que las verduras de cercanía son las grandes protagonistas.

   2015

   Canalla Bistro Mèxic

   En l’estiu d’enguany, Ricard Camarena, de la mà del Grup President, va obrir ‘Canalla Bistro Mèxic’ en el barri de Polanco de Ciutat de Mèxic. Una versió de les seues cuina més eclèctica, adaptada al públic mexicà i als turistes que visiten la ciutat.

   2016

   Canalla Bistro Madrid

   Al juny d’enguany es va inaugurar ‘Canalla Bistro Madrid’ situat en Platea, el centre d’oci gastronòmic més gran d’Europa. Ricard Camarena ha adaptat la carta canalla, esguitada de plats més mediterranis, per a satisfer al públic de la capital a tots els turistes que la visiten.

   2017

   Ricard Camarena Restaurant

   El 15 de juny es va inaugurar el nou Ricard Camarena Restaurant a Bombes Gens Centre d’Art’ a la ciutat de València.

   2017

   Ricard Camarena Restaurant

   Ricard Camarena va tancar un any històric en 2018. Al novembre va aconseguir la desitjada segona estrela Michelin per a Ricard Camarena Restaurant. Abans, va rebre el premi com a “Millor Restaurant de Cuina Creativa” ‘Salsa de Chiles’, i el restaurant va ocupar l’onzena posició mundial en la ‘Smart Green *Guide’ pel tractament i protagonisme que li dona a les verdures. Al desembre, Ricard va ser triat com a “Millor Cuiner Estranger” per la guia italiana Identità Golose.

   2018

   Habitat